Bloemen levering in België en Groot Hertogdom Luxemburg

Onze selectie van het moment

Voorgesteld product : € 39,50
Arlekijn

Vanaf € 27,50

Een kleurrijk boeket!
Aquarelle heeft een prachtig, levendig en kleurrijk boeket samengesteld. Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Red Calypso', 'Tropical Amazone', 'Sunrisa' en 'Wild Calypso', gekend voor hun goede houdbaarheid en prachtige bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,50

Voorgesteld product : € 49,00
Authentieke Kerst

Vanaf € 39,00

Een toverachtig boeket van het seizoen
Sierlijkheid en traditie vermengd in deze rijke compositie met rode en witte kleur. Ontdek dit mooie duo van rode 'Red Naomi' en witte 'Avalanche' rozen, samengebracht met charmante takken witte wax met tedere nuances en fijn parfum. Deze geraffineerde realisatie is een perfect geschenk voor de komende eindejaarsfeesten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 55,00
Boeket 'Boogschutter'

Vanaf € 45,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Boogschutter’ geïnspireerd boeket.
Boogschutter is het negende teken van de dierenriem, het is een vuurteken dat geregeerd wordt door Jupiter, de planeet van ontplooiing en kansen. Het is een ‘veranderlijk’ teken omdat het geboren wordt op het einde van de herfst, wanneer het lichtjes kan gaan vriezen en hier en daar al eens een eerste sneeuwvlokje naar beneden dwarrelt. Dit beïnvloedt zijn temperament: Boogschutter is een vrolijke, optimistische, grappige, originele persoon en vaak ook een plaagstok! Maar het is ook vagebond die de wereld wenst te verkennen om zijn honger naar kennis en culturen te voeden! Hij is wijs en filosofisch en bekijkt de wereld met een open blik. Met zijn energie en avontuurlijke instelling is hij in staat de dingen juist te zien en zijn doelen te bereiken, zoals een boogschutter de roos treft. Totembloem is de fresia. Zij belichaamt zuiverheid, ook een kantje ‘zonder filter’, bruut en onschuldig. De kleuren voor dit teken zijn violet en indigo blauw. De eerste staat voor spiritualiteit en intuïtie, de tweede voor verbinding met iets groter dan zichzelf.

Vertrekkend van deze karakteristieken hebben de bloemisten van Aquarelle dit kleurrijke en originele boeket gecreëerd. De zachtroze lisianthus verzacht het vurige van de fresia’s en staat voor dankbaarheid en de levensgenieter die hij is. Het schenken van dit boeket is een mooie manier om te laten weten hoe blij u bent met deze persoon in uw leven. De blauwe delphiniums vertegenwoordigen de positieve ingesteldheid van uw favoriete Boogschutter!

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Voorgesteld product : € 39,00
Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 47,00
Été Indien

Vanaf € 37,00

Een heldere compositie met prachtige seizoensbloemen
Ontdek deze briljante en landelijke créatie die knowhow en eenvoud combineert door seizoenbloemen te mengen. Een samenstelling met koraalanjers, delicate 'Alissa Yellow', tweekleurige 'Rozi' met roze nuances. Voor het bekomen van een natuurlijk slank effect worden er intense rode en oranje germini’s aan toegevoegd. Een boeket met warme tinten om subtiel de herfst in te gaan.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 40,00
Prachtige rozen

Vanaf € 30,00

Charme en romantiek!
Zie hier deze prachtige Red Calypso, Akito en Lovely Jewel rozen welke zeer harmonieus staan in deze charmante en klassieke compositie. Om te schenken, of om er zelf van te genieten, dit boeket zal u bekoren door haar mooie kleuren, elegantie en lange levensduur. Een must voor iedere gelegenheden !

Ter info: De kleuren van de rozen kunnen variëren naar gelang de toelevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Voorgesteld product : € 42,00
Welkomstkrans

Uitzonderlijke prijs € 42,00

100% natuur !
Als symbool van gastvrijheid kan u deze kerstkrans aan de deur hangen. Hij is tegelijkertijd zeer decoratief en een teken van verwelkoming tijdens de eindejaarsfeesten. Aquarelle stelt u deze traditionele versie voor, samengesteld met dennentakken, eucalyptus populus, thuya, takjes hulst en katoen. Een frisse compositie om op een decoratieve wijze kerst te vieren.

Diameter: 30 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 42,00

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Voorgesteld product : € 47,00
Gouden deurkrans

Uitzonderlijke prijs € 47,00

Dompel jezelf onder in de Kerstsfeer met onze krans ‘Golden Elegance’ die je voordeur warm zal verlichten. Deze zorgvuldig ontworpen krans roept alle magie van de feestdagen op en viert de harmonie tussen de natuurlijke schoonheid van de boom en de sprankelende accenten van goud. Je kunt hem ook op je kersttafel zetten, met een kaars in het midden, zodat het een prachtig middelpunt wordt.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 47,00

Uitzonderlijke prijs € 47,00

Voorgesteld product : € 59,00
Vuurwerk

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Een prachtig en kleurrijk boeket!
Stralende kleuren staan in dit boeket in het middelpunt. Ze hebben onze bloemisten geïnspireerd tot deze kleurrijke compositie, die bloemen en kleuren prachtig combineert: verrukkelijke gepoederde grote rozen, mooie tweekleurige takrozen, koraaldianthus, paarse lisianthus, roze limonium met delicate gele bloemen. Dit boeket fleurt elk interieur op met zijn prachtige kleuren.

Hoogte 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 59,00

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Voorgesteld product : € 44,00
De olijfboom

Uitzonderlijke prijs € 44,00

Olijfboom: Een symbool om te schenken !
Al sinds eeuwigheid staat de olijfboom symbool voor vrede en sereniteit. Vandaag stellen wij u deze 4/5 jarige voor welke reeds gevormd werd. Deze zal ongetwijfeld staan in uw tuin of het terras. Best goed in de zon zetten en enkel één maal per week water geven. U zal er dan lang genieten. Met dit geschenk brengt u ongetwijfeld het Middellandse zeegebied in huis !

Hoogte : 35 cm pot inbegrepen

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 44,00

Uitzonderlijke prijs € 44,00

Voorgesteld product : € 37,00
Duo voor fijnproever

Vanaf € 37,00

Onze heerlijke rochers !
Die zelfde overheerlijke krokante Rochers in een doosje van 300 g. Een maximum aan chocolade afkomstig uit Equator voor een zachte prijs voor een origineel geschenk. Uw chocolade wordt geleverd met een mooi boeket bestaande uit 15 rozen.

Onze chocolade, vervaardigd in Frankrijk, bevat geen palmolie.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 39,00
Snoepboeket

Vanaf € 39,00

Heerlijke snoepjes in een boeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren en puur snoepplezier voor groot en klein.

39 € : 315 g lekkernijen (8 mandjes)
45 € : 460 g lekkernijen (11 mandjes)

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 44,00
Lekkerbek aan zee

Vanaf € 37,00

Een heerlijke chocoladecompositie die u zal doen reizen.
We hebben voor u dit gastronomische boeket van speciale chocolade gemaakt met kleine rieten mandjes gevuld met heerlijke chocolaatjes.
Garnalen met praliné van witte chocolade en fleur de sel, mosselen met praliné met fleur de sel, amandelkiezels, een blauwe parel met fleur de sel caramel en praline meeuweneitjes.
U zult genieten van deze lekkernijen met verschillende smaken. Een lust voor het oog en de smaakpapillen om te delen met vrienden of familie!

37€ : 8 mandjes: 365g
44€ : 11 mandjes: 500g

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 35,00
Exceptionele bonsai

Vanaf € 35,00

Een geschenk om niet te vergeten!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht.

Verminderen
... meer

Vanaf € 35,00

Voorgesteld product : € 62,00
Zonsondergang

Uitzonderlijke prijs € 62,00

Een intense compositie!
Aquarelle stelt u dit nieuwe gamma voor van boeketten met gedroogde bloemen om nog langer te kunnen genieten … Kies voor de sierlijkheid en eenvoud van dit charmante boeket samengesteld met lavandel, kerrieplant en craspedias. Een natuurlijk en elegant boeket dat kleur brengt in uw interieur.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 62,00

Uitzonderlijke prijs € 62,00

30 JAAR ERVARING
30 JAAR ERVARING
Artisanale bloemist sinds 1987
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
EENVOUDIGE EN SNELLE BESTELLING
Beëindig uw bestelling in enkele kliks
LEVERING OP VASTE DATUM
LEVERING OP VASTE DATUM
Binnen de 24 uur over gans België
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
BOEKET 100% IN OVEREENSTEMMING
Foto genomen op het moment van de expeditie en mail verzonden
Zie meer > Zie minder