Home > Liefde

Boeketten bloemen en liefdesgeschenken

Aquarelle presenteert u een selectie boeketten bloemen en chocolade die speciaal voor verliefden zijn bedacht. Verklaar uw liefde met onze prachtige bossen rozen, alleen of samen met lekkernijen of een geurkaars.

Voorgesteld product : € 40,00
Prachtige rozen

Vanaf € 30,00

Charme en romantiek!
Zie hier deze prachtige Red Calypso, Akito en Lovely Jewel rozen welke zeer harmonieus staan in deze charmante en klassieke compositie. Om te schenken, of om er zelf van te genieten, dit boeket zal u bekoren door haar mooie kleuren, elegantie en lange levensduur. Een must voor iedere gelegenheden !

Ter info: De kleuren van de rozen kunnen variëren naar gelang de toelevering.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Voorgesteld product : € 19,00

Kies jouw liefdesbericht!
Stuur jouw liefdesboodschap samen met onze geurkaars met het aroma van 'Rode Pioen'. Wij bieden je de keuze tussen twee berichten:

Bericht 1: 'Je te déclare ma flamme' (Ik verklaar je mijn liefde).
Bericht 2: 'Tu me fais fondre' (Je laat me smelten)

Deze doos bevat een geurkaars van 190 g. Deze 100% plantaardige kaars is perfect voor in de huiskamer en parfumeert uw kamer ongeveer 50 uur lang.

Verminderen
... meer

Vanaf € 19,00

Voorgesteld product : € 30,00
Fluweel Rood

Vanaf € 30,00

Onvervangbare rode rozen!

U zal zich zeker door deze onmisbare rode ‘Red Calypso’ rozen laten verleiden. Deze werden door onze bloemisten geselecteerd voor hun prachtige uitstraling en mooie intense rode kleur. Een passioneel boeket als liefdesverklaring.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Voorgesteld product : € 75,00
Sierlijkheid

Uitzonderlijke prijs € 75,00

Een gul boeket met een mooie harmonie van kleuren!
Laat u verleiden door de romantische charme van deze poederrozen, omringd door prachtige takroosjes, die mooi contrasteren met de tedere nuances van de anjers, purperen astrantia’s en mini anjers. Dit alles aangevuld met enkele takjes eucalyptus voor een geraffineerde compositie.

Groot boeket - Hoogte: 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 75,00

Uitzonderlijke prijs € 75,00

Voorgesteld product : € 35,00
Vintage romantiek

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een vleugje natuur en kleur
Ontdek in het assortiment droogbloemen van Aquarelle dit chique en romantisch boeket gemaakt met mooie oranje en rode Helichrysums en een paar takken van tarwe en haver. De natuurlijke kant van dit boeket geeft een zeer trendy vintage look aan de hedendaagse interieurs. Dit boeket is gemakkelijk te onderhouden en zal u verrassen door zijn uitzonderlijke schoonheid en tijdloze uitstraling.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Voorgesteld product : € 46,00
Grote rode rozen

Vanaf € 38,00

Grote rode rozen
Aquarelle stelt u deze grote ‘Red Naomie’ rozen voor met een hoogte van 55/60 cm. Deze werden op een zorgvuldige wijze door onze bloemisten gekozen voor hun grote rozenknoppen en prachtige intens rode kleur. Ontdek deze variëteit die gekenmerkt wordt door de fluweelzachte bloembladeren en ongelooflijke houdbaarheid! Een perfect moment om uw gevoelens over te brengen met dit elegant boeket!

Lengte van de stelen: 55/60 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 38,00

Zie meer > Zie minder