Home > Verjaardag

Bloemen en geschenken voor verjaardagen

Aquarelle presenteert u originele verjaardagsgeschenken, voor een man of vrouw. Ontdek onze verjaardagscollectie, boeketten bloemen of planten, alleen of samen met chocolade of geurkaarsen.

Voorgesteld product : € 35,50
Arlekijn

Vanaf € 27,50

Een kleurrijk boeket!
Aquarelle heeft een prachtig, levendig en kleurrijk boeket samengesteld. Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Red Calypso', 'Tropical Amazone', 'Sunrisa' en 'Wild Calypso', gekend voor hun goede houdbaarheid en prachtige bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,50

Voorgesteld product : € 45,00
Prachtige Pioenen

Vanaf € 37,00

Bloemen met een ongelooflijke schoonheid!
Geniet van de eerste pioenen van het seizoen! Ontdek deze prachtige variëteit ‘Fleurs de pêcher' en 'Sarah Bernhardt' welke gecultiveerd werd in Frankrijk, en welke geselecteerd werden voor hun pracht, fijn aroma en goede levensbestendigheid. Een boeket met tedere bloemen voor een onvergetelijk geschenk.

Voor een lange levensduur worden onze pioenen met gesloten knoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 49,00
Seizoenboeket

Uitzonderlijke prijs € 49,00

Een charmante compositie met mooie seizoenbloemen
Deze week bieden wij u deze landelijke en gekleurde realisatie aan. Een compositie met magnifieke pioenen, prachtige 'Farieta' anjers, fijne Eustoma 'Alissa champagne' en charmante roze hertshooi. Dit alles aangevuld met takken asparagus 'Green Bell' voor een natuurlijk effect.

De kleuren van de pioenen kunnen variëren naargelang de toelevering.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 49,00

Uitzonderlijke prijs € 49,00

Voorgesteld product : € 45,00
Boeket 'Tweelingen'

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken 'Tweelingen' geïnspireerd boeket.
Tweelingen(x) is het derde teken van de dierenriem, het is een luchtteken dat geregeerd wordt door Mercurius, de planeet van communicatie. Het is een dubbel teken. Het vertegenwoordigt de tweelingbroers die boodschappen naar de goden brengen. Vandaar het feit dat de naam meervoud is. Bovendien zou zijn werkingswijze "veranderlijk" zijn omdat hij aan het einde van zijn seizoen werd geboren: de lente. Dit beïnvloedt hun temperament: Tweelingen zijn extravert, tactiel, spraakzaam en plagerig! Het zijn echter ook verbinders, dat wil zeggen mensen die binnen een groep de link leggen. Spontaan en nieuwsgierig, het is een kinderlijke ziel wiens honger naar leren nooit wordt gestild, dit teken zal altijd proberen nieuwe dingen te leren. Haar totembloem is de pioenroos omdat het rijkdom en welvaart belichaamt. En natuurlijk kunnen we verwijzen naar de rijkdom van de geest van Tweelingen! De kleuren zijn groen en geel. De eerste vertegenwoordigt de hernieuwing van de banden en de vooruitgang die hij dag na dag zoekt... De tweede symboliseert zijn dagelijkse vreugde en goed humeur.

Het is vanuit deze kenmerken dat de bloemisten van Aquarelle deze delicate en enigszins veelzijdige compositie in roze, witte en groene tinten hebben bedacht. De pioen die in dit boeket aanwezig is, is lichtroze. Het drukt de vrijgevigheid van Gemini uit. Terwijl witte astrancia op subtiele wijze het aanpassingsvermogen van dit veelzijdige teken belichaamt. De witte limoniums staan voor haar lichtheid, haar ruimdenkendheid en haar openhartigheid.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 45,00

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Voorgesteld product : € 39,00
Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 37,00
Duo voor fijnproever

Vanaf € 37,00

Onze heerlijke rochers !
Die zelfde overheerlijke krokante Rochers in een doosje van 300 g. Een maximum aan chocolade afkomstig uit Equator voor een zachte prijs voor een origineel geschenk. Uw chocolade wordt geleverd met een mooi boeket bestaande uit 15 rozen.

Onze chocolade, vervaardigd in Frankrijk, bevat geen palmolie.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 39,00
Snoepboeket

Vanaf € 39,00

Heerlijke snoepjes in een boeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren en puur snoepplezier voor groot en klein.

39 € : 315 g lekkernijen (8 mandjes)
45 € : 460 g lekkernijen (11 mandjes)

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 32,00
Tweekleurige Orchidee

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Een orchidee met uitzonderlijke levensduur!
Wij stellen u deze phalaenopsis orchidee voor. Zij heeft een mooie textuur en fijne en subtiele kleuren. Deze sierlijke en fijne orchidee heeft twee stelen met meerdere bloemen en knoppen.

Een orchidee in pot: 32 €
Hoogte pot inbegrepen: 45cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 32,00

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Voorgesteld product : € 82,00
So chic !

Uitzonderlijke prijs € 82,00

Een exceptionele witte orchidee!
Voor het ontwerp van deze creatie met orchideeën hebben wij deze majestueuze witte Phalaenopsis geselecteerd welke symbool staan voor luxe en geraffineerd. De levensbestendigheid van deze orchidee laat u toe om lang te genieten van deze compositie met een impressionante allure. Een geverniste cache-pot vergezelt uw Phalaenopsis om het geheel af te maken. Een gul en elegant geschenk!

3 stammen met dubbele takken (6 stelen)
Hoogte pot inbegrepen: 55 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

6 stelen : € 82,00

Uitzonderlijke prijs € 82,00

Voorgesteld product : € 58,00
Bonsai en Geurende kaars

Vanaf € 41,00

Een welzijnsduo!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht. Om u nog meer ‘zen’ te voelen, wordt bij uw bonsai een kaars van 70g met de geur van tuinrozen gevoegd.
Brandtijd van de kaars: ongeveer 16 uur.

Bonsai 6 jaar (hoogte 25-30 cm) + kaars : 41 €
Bonsai 8 jaar (hoogte 35-40 cm) + kaars : 58 €

Verminderen
... meer

Vanaf € 41,00

Zie meer > Zie minder