Home > Verjaardag

Bloemen en geschenken voor verjaardagen

Aquarelle presenteert u originele verjaardagsgeschenken, voor een man of vrouw. Ontdek onze verjaardagscollectie, boeketten bloemen of planten, alleen of samen met chocolade of geurkaarsen.

Voorgesteld product : € 45,00
Geuren van de dag

Vanaf € 45,00

Elke dag een nieuw geurend boeket met bloemen ...
Onze boeketten worden samengesteld met bloemen gecultiveerd in Frankrijk met het label 'Fleurs de France'.
U kiest de exacte samenstelling van uw boeket niet zelf. Onze bloemisten stellen dit boeket samen naargelang de beschikbaarheid van de dag, de kwaliteit, de prijs, de versheid en de Franse oorsprong.
Een groot geurend boeket voor een gegarandeerd succes!
Hoogte: 45 cm

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Voorgesteld product : € 55,00
Boeket 'Boogschutter'

Vanaf € 45,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Boogschutter’ geïnspireerd boeket.
Boogschutter is het negende teken van de dierenriem, het is een vuurteken dat geregeerd wordt door Jupiter, de planeet van ontplooiing en kansen. Het is een ‘veranderlijk’ teken omdat het geboren wordt op het einde van de herfst, wanneer het lichtjes kan gaan vriezen en hier en daar al eens een eerste sneeuwvlokje naar beneden dwarrelt. Dit beïnvloedt zijn temperament: Boogschutter is een vrolijke, optimistische, grappige, originele persoon en vaak ook een plaagstok! Maar het is ook vagebond die de wereld wenst te verkennen om zijn honger naar kennis en culturen te voeden! Hij is wijs en filosofisch en bekijkt de wereld met een open blik. Met zijn energie en avontuurlijke instelling is hij in staat de dingen juist te zien en zijn doelen te bereiken, zoals een boogschutter de roos treft. Totembloem is de fresia. Zij belichaamt zuiverheid, ook een kantje ‘zonder filter’, bruut en onschuldig. De kleuren voor dit teken zijn violet en indigo blauw. De eerste staat voor spiritualiteit en intuïtie, de tweede voor verbinding met iets groter dan zichzelf.

Vertrekkend van deze karakteristieken hebben de bloemisten van Aquarelle dit kleurrijke en originele boeket gecreëerd. De zachtroze lisianthus verzacht het vurige van de fresia’s en staat voor dankbaarheid en de levensgenieter die hij is. Het schenken van dit boeket is een mooie manier om te laten weten hoe blij u bent met deze persoon in uw leven. De blauwe delphiniums vertegenwoordigen de positieve ingesteldheid van uw favoriete Boogschutter!

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Voorgesteld product : € 39,50
Arlekijn

Vanaf € 27,50

Een kleurrijk boeket!
Aquarelle heeft een prachtig, levendig en kleurrijk boeket samengesteld. Ontdek de variëteiten 'Aqua', 'Red Calypso', 'Tropical Amazone', 'Sunrisa' en 'Wild Calypso', gekend voor hun goede houdbaarheid en prachtige bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 27,50

Voorgesteld product : € 37,00
Duo voor fijnproever

Vanaf € 37,00

Onze heerlijke rochers !
Die zelfde overheerlijke krokante Rochers in een doosje van 300 g. Een maximum aan chocolade afkomstig uit Equator voor een zachte prijs voor een origineel geschenk. Uw chocolade wordt geleverd met een mooi boeket bestaande uit 15 rozen.

Onze chocolade, vervaardigd in Frankrijk, bevat geen palmolie.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Voorgesteld product : € 39,00
Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 59,00
Vuurwerk

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Een prachtig en kleurrijk boeket!
Stralende kleuren staan in dit boeket in het middelpunt. Ze hebben onze bloemisten geïnspireerd tot deze kleurrijke compositie, die bloemen en kleuren prachtig combineert: verrukkelijke gepoederde grote rozen, mooie tweekleurige takrozen, koraaldianthus, paarse lisianthus, roze limonium met delicate gele bloemen. Dit boeket fleurt elk interieur op met zijn prachtige kleuren.

Hoogte 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 59,00

Uitzonderlijke prijs € 59,00

Voorgesteld product : € 70,00
Feestelijk boeket

Uitzonderlijke prijs € 70,00

Geef het perfecte geschenk
Heeft u een speciale gelegenheid in het verschiet? Dan hebben wij daarvoor het ideale geschenk. Dit prachtige boeket samengesteld met schitterende bloemen zoals gloriosa's, rozen of lisianthus in heldere en stralende kleuren en aangevuld met prachtige takchrysanten, enkele anjers en asparagus greenbelle. Het beste geschenk voor een 100% gegarandeerd wow-effect.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

40 cm : € 70,00

Uitzonderlijke prijs € 70,00

Voorgesteld product : € 35,00
Het Witte Boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een geraffineerd seizoensboeket !
Aquarelle stelt u dit magnifieke boeket van seizoensbloemen voor in een mengeling van witte tinten. In dit boeket werden prachtige beige anjers, grote rozen en wax gebonden en als afwerking werden enkele takjes eucalyptus toegevoegd. Een eenvoudige maar toch geraffineerde samenstelling.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Voorgesteld product : € 39,00
Snoepboeket

Vanaf € 39,00

Heerlijke snoepjes in een boeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren en puur snoepplezier voor groot en klein.

39 € : 315 g lekkernijen (8 mandjes)
45 € : 460 g lekkernijen (11 mandjes)

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Voorgesteld product : € 37,00
Rozen en gekonfijte kastanjes

Uitzonderlijke prijs € 37,00

Onze gekonfijte kastanjes, een recept ontwikkeld door meesterbanketbakkers
Ontdek alle rijkdom en zoetheid van gekonfijte kastanjes. Licht zoet met behoud van de authentieke smaken van verse kastanjes. Mals en zacht, met een hart van siroop, je zult er mateloos van genieten. Uw kastanjes worden vergezeld van een heerlijk boeket van 15 'Harlekijn'-rozen.

37€: 120g gekonfijte kastanjes + 1 boeket van 15 rozen

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

120 g : € 37,00

Uitzonderlijke prijs € 37,00

Voorgesteld product : € 32,00
Vlinderorchidee

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Een orchidee met uitzonderlijke levensduur!
Wij stellen u deze ‘So Satisfied’ phalaenopsis orchidee voor. Zij heeft een mooie textuur en fijne en subtiele kleuren. Deze sierlijke en fijne orchidee heeft twee stelen met meerdere bloemen en knoppen.

1 orchidee in pot: 32 €
Hoogte pot inbegrepen: 50cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 32,00

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Voorgesteld product : € 58,00
Bonsai en Geurende kaars

Vanaf € 41,00

Een welzijnsduo!
Deze plant is echt een natuurlijk en decoratief kunstwerk uit de Japanse tuinen. Hij zal optimaal bloeien op een plaats met voldoende daglicht en bij regelmatig gieten. Wij raden u zelfs aan hem tijdens de zomer buiten te plaatsen, echter niet in het volle zonlicht. Om u nog meer ‘zen’ te voelen, wordt bij uw bonsai een kaars van 70g met de geur van Ceder gevoegd.
Brandtijd van de kaars: ongeveer 16 uur - hoogte 7 cm - diameter 5,5 cm.

Bonsai 6 jaar (hoogte 25 -30 cm) + geurkaars: 41 €
Bonsai 8 jaar (hoogte 35 -40 cm) + geurkaars: 58 €

Verminderen
... meer

Vanaf € 41,00

Voorgesteld product : € 28,00
Oranje Guzmania

Uitzonderlijke prijs € 28,00

Een zeer mooie tropische plant
Schenk een exotische variëteit die zeer gewaardeerd wordt om zijn groenblijvende blad, zijn lange levensduur en zijn schitterende kleuren die interieurs zullen verlichten met hun oranje tinten . Oorspronkelijk afkomstig uit Midden-Amerika en de Antillen, is deze gemakkelijk te verzorgen kamerplant met zijn mooie bloei het ideale geschenk voor liefhebbers van originele variëteiten.
Hoogte: 42cm
Ø 12

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

42 cm : € 28,00

Uitzonderlijke prijs € 28,00

Zie meer > Zie minder