Bloemen en geschenken voor Kerst

Voorgesteld product : € 45,00

Feesttafel

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Rust en sierlijkheid voor uw feesttafel! Onze bloemisten hebben dit charmante tafelstuk gecreëerd met mooie 'Peach Avalanche' en 'Red Naomie' rozen, fijne katoenbloemetjes, prachtige kleine dennenappels, enkele berkenschijfjes en takjes wilgenkatjes. Het geheel werd op een bed van takjes van de blauwe den geplaatst en afgewerkt met een kaars en een mooi crèmekleurig lint.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 45,00

Uitzonderlijke prijs € 45,00

Voorgesteld product : € 40,00

Een boeket voor de fijnproever

Kies de grootte € 35,00

Een feest voor de ogen en smaakpapillen!
Een boeket vol kleuren en smaken … Mooie rode 'Red Naomie' rozen, charmante kleine oranje roosjes en prachtige abrikooskleurige dianthus, passend bij het anijsgroen van vrouwenmantel en de dieprode kleur van eucalyptus en enkele takjes ilex. Ontdek in dit boeket ook een doosje gevuld met chocolade rochers voor een fantasievolle en originele compositie!

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 40,00

Kies de grootte € 35,00

Voorgesteld product : € 50,00

De adventskrans

Uitzonderlijke prijs € 50,00

Natuur en traditie!
Onze bloemisten hebben deze elegante adventskrans gecreëerd met takjes van de blauwe den. Hij werd samengesteld met mooie dennenappeltjes, natuurlijke schijfjes van de witte berk en gulle katoenbloemetjes. Om het geheel af te werken werden prachtige strikken van crèmekleurige linten met nuances van goud gebruikt. En natuurlijk werden ook 4 taupekleurige kaarsen niet vergeten.Een geraffineerde versiering met een natuurlijke charme voor uw interieur de komende kerstperiode!

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 50,00

Uitzonderlijke prijs € 50,00