Home > Duo voor fijnproever

Duo voor fijnproever

Voorgesteld product : 300 g

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:
Total : € 37,00

Productbeschrijving

Boeket rozen & praline-rotsjes: de perfecte combinatie van bloemen en lekkernijen

Combineer zoetheid en elegantie met dit tedere duo! Onze ambachtslieden hebben een bloemig en gastronomisch cadeau voor alle gelegenheden gecreëerd: een boeket van 15 kleurrijke verse rozen vergezeld van een doosje met smeltende praline-rotsjes, gemaakt in Frankrijk. Deze uitzonderlijke chocolaatjes, omhuld met delicate knapperige pure chocolade uit Ecuador, onthullen een smeltende pralinevulling met een authentieke smaak.
De combinatie van een boeket rozen en ambachtelijke chocolade zorgt voor een verfijnd en onweerstaanbaar geschenk om te delen of meteen cadeau te doen. Een zoet geschenk, ideaal om ‘ik hou van je’ of ‘dank je wel’ te zeggen, of gewoon om iemand blij te maken.

Verkrijgbaar in twee maten:
- € 37: 300 g praline rochers (28 chocolaatjes) + 1 boeket van 15 rozen
- € 50: 590 g praline rochers (54 chocolaatjes) + 1 boeket van 15 rozen
Onze chocolaatjes worden in Frankrijk gemaakt, zonder palmolie, volgens traditionele methoden die al meer dan 150 jaar worden doorgegeven.

Het bevat:
- Een boeket van 15 verse rozen (kleur afhankelijk van beschikbaarheid)
- Een doosje met smeltende praline rochers, omhuld met pure chocolade uit Ecuador

Geef cadeau voor:
- Om een zoete liefdesverklaring te doen
- Om een verjaardag of speciale gelegenheid te vieren met een heerlijke traktatie
- Om een elegant en zoet bedankje te geven
- Of gewoon om een geliefde te verrassen met een onweerstaanbaar cadeau van bloemen en chocolaatjes

Samenstelling en bewaring

Onze chocolade worden het beste gewaardeerd op kamertemperatuur. Zij bewaren het beste in hun originele verpakking op een droge en koele plaats. Wij raden u aan om deze te verbruiken binnen de maand na ontvangst.
Bij grote warmte of later verbruik kan u deze bewaren in de koelkast, maar dan wel in de originele en gesloten verpakking. Vooral dient u hevige temperatuurschommelingen te vermijden. Na een eventueel verblijf in de koelkast kan u deze het best progressief, en in gesloten doos, op kamertemperatuur brengen alvorens te degusteren. U zal dan condensatie en dus verbleking van de chocolade mijden.

Compositie:
Suiker, Nootjes, Cacaoboter, Amandelen, Melkpoeder, Cacao, Lactose, Plantaardig vet, Cacaopoeder, Emulgator (gecertificeerde niet-GMO sojalecithine), Zout, Aroma’s.

Vervaardigd in Frankrijk
Vervaardigd in Frankrijk
Frans fabrikaat en traditioneel
150 jaar ervaring
150 jaar ervaring
Vervaardigd door een maître chocolatier
Ingredienten van hoge kwaliteit
Ingredienten van hoge kwaliteit
Pure cacao boter