Home > Bloemen Boeketten

Onze bloemen boeketten

Zachte Winter

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een geraffineerd seizoensboeket !
Aquarelle stelt u dit magnifieke boeket van seizoensbloemen voor in een mengeling van witte tinten. In dit boeket werden prachtige beige anjers, grote rozen en wax gebonden en als afwerking werden enkele takjes eucalyptus toegevoegd. Een eenvoudige maar toch geraffineerde samenstelling.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Boeket 'Vissen'

Vanaf € 45,00

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Vissen’ geïnspireerd boeket.


Vissen is het twaalfde en laatste teken van de dierenriem , het is een waterteken dat geregeerd wordt door Neptunus, de planeet van dromen en idealen. Het is een dubbel teken: het vertegenwoordigt de koikarpers die in een cirkel zwemmen en “yin en yang” belichamen, vandaar dat de naam in het meervoud staat. De werking ervan wordt "veranderlijk" genoemd omdat Vissen worden geboren tijdens de wisseling van de seizoenen, wanneer de temperaturen milder worden en de zon, ondanks enkele buien, langzaamaan weer verschijnt. Dit beïnvloedt hun temperament: Vissen zijn gevoelig, intuïtief, artistiek en heel optimistisch. Ze kijken naar de regenboog terwijl ze in stilte hun wensen naar het universum sturen. Dit teken is altruïstisch en empathisch. Hierdoor kan het de emoties van anderen begrijpen... Het heeft een artistiek karakter maar kan ook wegzinken in melancholie en nostalgie. Maar dat is altijd van voorbijgaande aard, Vissen herwinnen snel hun kracht en passen zich aan de omstandigheden van het leven aan. Hun kleur is lila, de kleur van spiritualiteit.

Het is op basis van deze kenmerken dat de bloemisten van Aquarelle dit joviale en kleurrijke boeket gecreëerd hebben, zoals een regenboog kleur brengt op een regenachtige dag. De lila tulp vertegenwoordigt het dromerige karakter van Vissen. De gele ranonkel verwijst naar hun vrolijkheid. Terwijl de zalmkleurige ranonkels en de roze lisianthus voor zachtheid en affectie staan. De blauwe oxypétalum en de witte narcissen kondigen de komst van de lente aan. Een prachtig boeket om het jaar van de dierenriem af te sluiten en de komst van de zon te vieren.

Verminderen
... meer

Vanaf € 45,00

Romantisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Mooie seizoensbloemen in een prachtig boeket!
Hier wordt een royale witte chrysant 'Antonov' geassocieerd met prachtige vertakte 'Mimi Eden' rozen en gesublimeerd met een paar takken van pruikenboom en roze Limonium. Het resultaat is een eenvoudige en verfijnde compositie die het ideale geschenk is voor elke gelegenheid.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 33,00

Uitzonderlijke prijs € 33,00

Teder boeket

Vanaf € 39,00

Stralende bloemen voor een warm lenteboeket
Met de terugkomst van de mooie lentedagen hebben onze bloemisten dit boeket in een mengeling van lentebloemen in tedere kleuren bedacht. Gulle ‘Gravity‘ en ‘Justine‘ rozen, lisianthus 'Apricot' en dianthus, samengebracht met enkele takjes van de mastiekboom, maken dit boeket. Een compositie op één lijn met dit seizoen, zacht en genereus. Een boeket om zonder aarzelen te schenken.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Romantische winter

Vanaf € 37,50

Een compositie vol tederheid
Onze bloemisten hebben dit boeket samengesteld met meerdere roze tinten. Een samenstelling met sierlijke 'Deep Purple' rozen, fijne vertakte zalmkleurige rozen, spetterende 'Bizet' Anjers en prachtige stelen van parmakleurige Limonium, dit alles aangevuld met mooie stelen van 'Robusta' eucalyptus. Een uniek en elegant geschenk om uw tederste gevoelens over te brengen.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,50

Liefste Mamie

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Geef je oma een boeket in zachte kleuren!
Bied dit lenteboeket aan, bestaande uit tulpen met paarse franjes, gele en zalmkleurige ranonkels en roze lisianthus. Geef haar tederheid en genegenheid met dit boeket.
Hier is een prachtig boeket om aan te bieden voor grootmoederdag!

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Spectaculaire Amaryllissen

Vanaf € 37,00

De start van het nieuwe seizoen!
Aquarelle heeft ervoor gekozen om u deze originele Amaryllissen, welke afkomstig zijn van Zuid-Amerika, voor te stellen. Uit een selectie werden deze rode en witte variëteiten van één- en tweekleurige ‘Mont Blanc’ en ‘Showmaster’ gekozen (afhankelijk van de toelevering worden deze door 'Mega Star' of 'Barbados' variëteiten vervangen.

Hoogte van het boeket: 50-55 cm

De Amaryllis bloemen worden met gesloten knoppen geleverd, en dit voor een langere levensduur.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

Geurend Boeket

Vanaf € 39,00

Onweerstaanbare geuren!
In deze geparfumeerde compositie vinden we de peperige essentie van witte fresia’s gecombineerd met de delicatesse van de Anjers met als eindresultaat deze fleurige harmonie. De witte 'Withe Naomi' rozen mengen zich goed met de frisheid van de violetkleurige lisianthus en de witte Limonium. Als resultaat krijgen we dit elegante boeket met lange bewaring in vaas. U zal van de geur en harmonie in kleur genieten.

Verminderen
... meer

Vanaf € 39,00

Amaryllis 'Ferrari'

Vanaf € 37,00

Super rode Amaryllissen
Aquarelle laat u genieten van deze mooie amaryllissen van het seizoen! Ze hebben hun origine uit Zuid-Amerika en zijn gekend voor hun grote bloemen welke gaan openbloeien. Voor dit boeket hebben wij de variëteit ‘Ferrari' met intense rode kleur gekozen welke zeer sierlijk en elegant staan. Hoogte: 50-55 cm

Noteer alvast: Voor een langere houdbaarheid bij uw bestemmeling worden de amaryllissen met gesloten knoppen verzonden.Het kan meerdere dagen duren alvorens zij openen.

Verminderen
... meer

Vanaf € 37,00

De geur van hyacinten

Vanaf € 48,00

Een geurig boeket vol charme
Onze bloemisten hebben dit boeket in roze tinten samengesteld met prachtige roze ranonkels, delicate dubbele lisianthus 'Alissa Pink ' en lieflijke tweekleurige anjers. Het boeket wordt nog versterkt met prachtige stelen roze gypsophila en eucalyptus. Een geschenk met een unieke geur voor een tedere boodschap.

Verminderen
... meer

Vanaf € 48,00

Exotisch boeket

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een uitnodiging tot reizen.
Aquarelle stelt u voor om de charme van het exotische te ontdekken in dit hoog en gekleurd boeket, samengesteld met spectaculaire rode Alpinias in de vorm van druiventrosjes, opvallende Shampoos met conische vorm als bijenwas en magnifieke Helicons lijkend op de snavel van een papegaai. Deze bloemen hebben een ongelooflijke levensbestendigheid en worden samengebonden met een mix van exotische bladeren. Een mooie kleurrijke compositie!

Hoogte: 45 cm

NB: Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse bloemen kan de compositie van dit boeket soms verschillen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

45 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

PRACHTIGE RANONKELS

Vanaf € 32,00

Label Fleurs de France
Profiteer van deze eerste ranonkels van het seizoen afkomstig uit het zuiden van Frankrijk. Wij houden van deze charmante samenstelling van roze en witte natuurlijke kleuren en enkele takjes seizoensbladeren. U zal het krullen van hun ronde, dikke blaadjes, die zich langzaam zullen ontvouwen, kunnen bewonderen.
Deze ranonkels worden geapprecieerd voor hun goede levensbestendigheid.

Naar gelang de beschikbaarheid op de markt kunnen de kleuren variëren van licht tot donker roze.

Verminderen
... meer

Vanaf € 32,00

Anemonen uit de Var

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Een exceptionele kwaliteit!
Profiteer van deze eerste prachtige bloemenbundel met Franse anemonen uitgekozen voor hun generositeit en prachtige kleuren. Wij hebben deze samengesteld met een mengeling van blauwe, witte, roze en rode kleuren met geraffineerde herderlijke charme . U zal lang kunnen genieten van deze anemonen welke de komende dagen meer zullen openen.

Deze worden voor een langere levensduur met gesloten bloemenknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 stelen : € 32,00

Uitzonderlijke prijs € 32,00

Welriekende lelies

Uitzonderlijke prijs € 32,50

Een ongelooflijke parfum!
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !

NB : Voor een betere levensduur van uw bloemen bij begunstigde, de lelies worden met gesloten bloemknoppen geleverd.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

14 bloemen : € 32,50

Uitzonderlijke prijs € 32,50

'Purple' tulpen

Vanaf € 30,00

Prachtige tulpen van het seizoen!
Ontdek deze prachtige, intens gekleurde en vers geplukte Tulpen. Deze varieteit zal uw interieur opvrolijken met haar prachtige kleur en u verleiden met haar gulle, ronde knoppen. U zal lange tijd van deze tulpen kunnen genieten, die tijdens de bloei hun romantische uitstraling nog meer tot uiting zullen brengen. Een beetje water in de vaas is voldoende voor een verdere mooie bloei.

Verminderen
... meer

Vanaf € 30,00

Zie meer > Zie minder