Bloemen en geschenken voor Valentijnsdag

Voorgesteld product : € 29,00

Fluweel Rode Rozen

Kies de grootte € 29,00

Onvervangbare rode rozen!
U zal zich zeker door deze onmisbare rode ‘Red Calypso’ fairtrade rozen laten verleiden. Deze werden door onze bloemisten geselecteerd voor hun prachtige uitstraling en mooie intense rode kleur. Een passioneel boeket als liefdesverklaring.

Met aandacht voor wat de origine van de bloemen betreft, selecteert Aquarelle op een minutieuze wijze haar partners en deelt zij in het verbeteren van de arbeidscondities en duurzame cultuur-methoden binnen de tuinbouwbedrijven. Voor meer informatie betreffende de rozen ‘eerlijke handel – fairtrade’ van Aquarelle
Rozen bekomen uit eerlijke handel met certificaat Fairtrade/Max Havelaar www.info.fairtrade.net

Verminderen
... meer

Kies de grootte € 29,00

Voorgesteld product : € 65,00

Groot Romantisch Boeket

Uitzonderlijke prijs € 65,00

Een sierlijk seizoensboeket
Onze bloemisten werden geïnspireerd door deze magnifieke tweekleurige 'Carrousel' rozen. Meerdere roze nuances werden toegevoegd dankzij lisianthus 'Alissa Pink', mini dianthus 'Tropic butterfly', en een witte toets afkomstig van de prachtige matricaires. Daar werd nog seizoensgebladerte aan toegevoegd met als resultaat dit gulle en geraffineerde boeket. Ideaal voor zeer speciale gelegenheden.

Hoogte: 50 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

50 cm : € 65,00

Uitzonderlijke prijs € 65,00

Voorgesteld product : € 46,50

Voor de fijnproever!

Uitzonderlijke prijs € 46,50

Overheerlijke rochers en 30 rode rozen!
Onze rochers zijn met de jaren onvervangbaar geworden in ons gamma van Aquarelle. Ze zijn maar licht gesuikerd en hebben een intense smaak van gegrilde nootjes. Doe iemand met zekerheid plezier en schenk dit assortiment overheerlijke rochers met pure en melk chocolade praliné afkomstig uit Equator samen met dit super boeket van 30 fairtrade rode rozen!

46,50 € : boeket met 30 fairtrade rode rozen + 210g rochers

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 rozen : € 46,50

Uitzonderlijke prijs € 46,50

Voorgesteld product : € 35,50

Liefdesverklaring

Uitzonderlijke prijs € 35,50

Rode rozen en een geurkaars
Een levendig en passioneel boeket. Samengesteld met 30 prachtige rode 'Red Calypso' rozen, zal deze ruiker u verleiden met zijn diepe en natuurlijke kleur. Deze verse en sterke rozen beloven een goede houdbaarheid in een vaas. samen met een kaars van 70 g met de geur van kaneel, zal dit geschenk uw gevoelens weten over te brengen.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 rozen : € 35,50

Uitzonderlijke prijs € 35,50