Home > Boeket 'Tweelingen'

Boeket 'Tweelingen'

Voorgesteld product : 35 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 45,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken 'Tweelingen' geïnspireerd boeket.
Tweelingen(x) is het derde teken van de dierenriem, het is een luchtteken dat geregeerd wordt door Mercurius, de planeet van communicatie. Het is een dubbel teken. Het vertegenwoordigt de tweelingbroers die boodschappen naar de goden brengen. Vandaar het feit dat de naam meervoud is. Bovendien zou zijn werkingswijze "veranderlijk" zijn omdat hij aan het einde van zijn seizoen werd geboren: de lente. Dit beïnvloedt hun temperament: Tweelingen zijn extravert, tactiel, spraakzaam en plagerig! Het zijn echter ook verbinders, dat wil zeggen mensen die binnen een groep de link leggen. Spontaan en nieuwsgierig, het is een kinderlijke ziel wiens honger naar leren nooit wordt gestild, dit teken zal altijd proberen nieuwe dingen te leren. Haar totembloem is de pioenroos omdat het rijkdom en welvaart belichaamt. En natuurlijk kunnen we verwijzen naar de rijkdom van de geest van Tweelingen! De kleuren zijn groen en geel. De eerste vertegenwoordigt de hernieuwing van de banden en de vooruitgang die hij dag na dag zoekt... De tweede symboliseert zijn dagelijkse vreugde en goed humeur.

Het is vanuit deze kenmerken dat de bloemisten van Aquarelle deze delicate en enigszins veelzijdige compositie in roze, witte en groene tinten hebben bedacht. De pioen die in dit boeket aanwezig is, is lichtroze. Het drukt de vrijgevigheid van Gemini uit. Terwijl witte astrancia op subtiele wijze het aanpassingsvermogen van dit veelzijdige teken belichaamt. De witte limoniums staan voor haar lichtheid, haar ruimdenkendheid en haar openhartigheid.

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie