Onze gedroogde bloemen

Voorgesteld product : € 35,00
Vintage romantiek

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Een vleugje natuur en kleur
Ontdek dit gamma met gedroogde bloemen van Aquarelle. Een chic en romantisch boeket met mooie oranje en rode Helichrysum en enkele takken tarwe en haver. Een natuurlijke uitstraling met een vintage allure, heel tendens in alle eigentijdse interieurs. Eenvoudig in onderhoud en opvallend voor haar onveranderlijke schoonheid en haar tijdloze vormgeving.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 35,00

Uitzonderlijke prijs € 35,00

Voorgesteld product : € 42,00
Romantisch Landelijk boeket

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Een stralend Boeket gedroogde bloemen!
Aquarelle stelt u dit nieuwe gamma voor van boeketten met gedroogde bloemen om nog langer te kunnen genieten … Opteer voor deze tendensvolle creatie met gedroogde gekleurde bloemen in een decoratief en retro boeket. U zal ongetwijfeld genieten van deze Rodanthe rozen in associatie met de kruipende wilg en haver voor een lichte compositie. Een gedroogd boeket om uw interieur lang op te fleuren.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 42,00

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Voorgesteld product : € 48,00
Rétro chic

Uitzonderlijke prijs € 48,00

Een boeket met tedere tinten!
Aquarelle stelt u dit nieuwe gamma voor van boeketten met gedroogde bloemen om nog langer te kunnen genieten … Ontdek deze compositie met zachte tedere tinten bestaande uit prachtige roze en witte rodanthe, haver, tarwe en diep blauwe kogeldistels. Een contrasterend geheel met sierlijkheid voor een tijdloos geschenk. Dit charmant boeket brengt een landelijke sfeer in huis.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

30 cm : € 48,00

Uitzonderlijke prijs € 48,00