Home > Boeket 'Maagd'

Boeket 'Maagd'

Voorgesteld product : 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 45,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken 'Maagd' geïnspireerd boeket.
Maagd is het 6e teken van de dierenriem, het is een aardeteken geregeerd door Mercurius, de planeet van de communicatie en het intellect. Maagden kunnen wispelturig zijn omdat ze geboren zijn bij de wisseling van de seizoenen, waar de zomer plaats maakt voor de herfst. Dit beïnvloedt zijn/haar temperament: Maagden zijn pragmatisch, georganiseerd, attent en toegewijd! Het is inderdaad de Maagd die zal zeggen "het feest is voorbij, tijd om op te ruimen en naar huis te gaan". Zij draagt zorg voor zichzelf en voor diegenen van wie ze houdt. Zij is gevoelig en liefdevol.
Haar totem bloem is de lelie die haar zuiverheid en zachte geest symboliseert.
Haar kleuren zijn kastanjebruin en beige. De eerste vertegenwoordigt haar stabiliteit en kalmte, de tweede haar warmte en troost.
Vertrekkend van deze karakteristieken hebben onze bloemisten deze fijne en vrouwelijke compositie gecreëerd met witte en beige schakeringen. De lelie staat voor pure liefde. Zij toont uw bestemmeling hoe belangrijk zij of hij voor u is. De witte campanula is ideaal om de verandering van het seizoen aan te kondigen. De lucht wordt wat donkerder, het weer frisser. De lisianthus verwijzen naar het aanpassingsvermogen van de Maagd, terwijl het witte duifkruid en de panicum staan voor de nostalgie van het einde van de zomer. Dit boeket is een ideaal geschenk voor diegenen die geboren werden onder het teken Maagd.

Onderhoudsadvies

Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.

Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie