Home > Kerstkransen

Kerstkransen

Ontdek de kerstkransen die we dit jaar voor je hebben voorbereid! Klaar om thuis op te hangen of zelf te versieren, onze kransen zullen je betoveren. Op de deur als welkomstkrans of op tafel als middenstuk, laat je verleiden en dompel je onder in de magie van Kerstmis.

Welkomstkrans

Uitzonderlijke prijs € 42,00

100% natuur !
Als symbool van gastvrijheid kan u deze kerstkrans aan de deur hangen. Hij is tegelijkertijd zeer decoratief en een teken van verwelkoming tijdens de eindejaarsfeesten. Aquarelle stelt u deze traditionele versie voor, samengesteld met dennentakken, eucalyptus populus, thuya, takjes hulst en katoen. Een frisse compositie om op een decoratieve wijze kerst te vieren.

Diameter: 30 cm

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 42,00

Uitzonderlijke prijs € 42,00

Gouden deurkrans

Uitzonderlijke prijs € 47,00

Dompel jezelf onder in de Kerstsfeer met onze krans ‘Golden Elegance’ die je voordeur warm zal verlichten. Deze zorgvuldig ontworpen krans roept alle magie van de feestdagen op en viert de harmonie tussen de natuurlijke schoonheid van de boom en de sprankelende accenten van goud. Je kunt hem ook op je kersttafel zetten, met een kaars in het midden, zodat het een prachtig middelpunt wordt.

Verminderen
... meer

Uitzonderlijke prijs

35 cm : € 47,00

Uitzonderlijke prijs € 47,00