Home > Dendrobium

Dendrobium

Hoogte : 50 cm

Voorgesteld product : 50 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 35,00

Productbeschrijving

Een sensueel parfum!
Aquarelle heeft voor u deze prachtige Dendrobium 'nobile' geselecteerd. De bloemen zijn van een buitengewone textuur en hebben een subtiele kleur. Aquarelle schenkt u een beetje magie en laat u genieten van deze geraffineerde en sierlijke orchidee. Deze orchidee, geleverd in een glazen potje, zal elk interieur of bureau op een stijlvolle manier verfraaien.

Hoogte pot inbegrepen: 50cm

Onderhoudsadvies

Om optimaal te genieten van de bloei van deze orchidee, volgt hier wat advies:
  • Temperatuur: Binnenshuis tussen 18 en 20 °C, buiten een temperatuur boven 5 °C.
  • Expositie: Veel sterk zonlicht nodig voor de groei en de bloei van de orchidee, niet blootstellen aan direct zonlicht aan het einde van de zomer om verbranden van de bladen te voorkomen.
  • Begieten: De frequentie in de zomer aanpassen aan de temperatuur en het licht. Binnenshuis om de 8-10 dagen water geven (18-20 °C), 2 à 3 keer per maand als de temperatuur 10 °C bedraagt. Vooral niet teveel gieten, dit schaadt de plant.
  • Buiten: U kunt de orchidee van april tot oktober buiten zetten als de temperatuur 's nachts niet onder 5 °C daalt. Hij zal in januari/februari bloeien. Voor een lange bloei: weinig gieten en 's nachts op een koele plek zetten.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24u overal in België