Over onze fruitpasta's
Ons assortiment fruitpasta's wordt al vier generaties lang in het hart van de Provence vervaardigd in een banketbakkerij. Deze familietraditie staat garant voor kwaliteit en continuïteit.
Onze ambachtelijke fruitpasta's hebben de puurste smaak van fruit behouden: mandarijn, peer, aardbei, abrikoos en framboos.
Samenstelling & energetische waarde:
Fruitpulp (abrikoos, framboos, cassis, sinaasappel, appel, pruim) Suiker, glucosestroop van tarwe, geleermiddel: pectine, natuurlijke aroma's (abrikoos, cassis, framboos, sinaasappel, pruim) met andere natuurlijke aroma's, zuurteregelaar: citroensap. Natuurlijke kleurstoffen.
Voedingswaarden:
Energie (kcal): 327 ofwel 1389 KJ,
Vetten (g): 0,2, waarvan verzadigde vetten (g): 0,2
Koolhydraten (g): 80, waarvan suikers (g): 71
Vezels (g): 5
Eiwitten (g): 0,8
Zout (g): 0,15
Hoe bewaar je snijbloemen?
- Knip het touwtje rond de bloemen door
- Maak de stelen schoon en verwijder het blad dat in contact komt met het water
- Snijd de stelen bij zodat het boeket in de vaas past
- Vul de vaas met vers water
- Giet het zakje met voedingsstoffen in het water in de vaas
- Ververs het water en snijd de stelen om de 2 dagen opnieuw bij