Home > CALAMONDIN

CALAMONDIN

Voorgesteld product : 40 cm

Leveringsprijs: € 9,80

Ik voeg een geschenk toe:

Doe nog meer plezier met

150 gr heerlijke krokante chocolade eitjes
150 gr heerlijke krokante chocolade eitjes

150 gr heerlijke krokante chocolade eitjes

Een doosje met heerlijke rochers (160g)
Een doosje met heerlijke rochers (160g)

Een doosje met heerlijke rochers (160g)

Een geurende kaars 'Tuberose' van 190g
Een geurende kaars 'Tuberose' van 190g

Een geurende kaars 'Tuberose' van 190g

Vruchtenpasta's uit de Provence (200 g)
Vruchtenpasta's uit de Provence (200 g)

Vruchtenpasta's uit de Provence (200 g)

Total : € 35,00

Productbeschrijving
Een sinaasappelboompje!
Aquarelle stelt u de calamondin voor. Dit prachtige sinaasappelboompje bloeit bijna het hele jaar met zijn kleine sinaasappeltjes ter grootte van een mandarijn en zijn geurende witte bloemen. De calamondin komt het best tot zijn recht op een beschut terras of een gematigd warme kamer en heeft nood aan veel licht. Begiet hem regelmatig, maar niet overdreven.

Hoogte : 40 cm pot inbegrepen
Onderhoudsadvies
Deze prachtige sinaasappelboom Calamondin is een bijzonder decoratieve kleine boom als hij bloeit, en nog meer in de winter, door zijn kleine, kleurrijke sinaasappels.
Hij past zich goed aan het binnenleven en bloeit met kleine en heerlijk geurende witte bloempjes gedurende een lange periode, met name van maart tot juni.

Om optimaal van uw sinaasappelboom te profiteren kan u best dit advies volgen;
  • Binnen: Regelmatig maar niet overmatig begieten zodra de kluit droog is. In de winter moet hij minder begoten worden, anders verstikken de wortels die nooit rechtstreeks in het water mogen staan. Houdt van een lichte plaats maar mag niet in de volle zon staan tijdens de warmste uren van de dag, en ook niet naast een radiator.
  • Buiten: Van mei tot oktober buiten plaatsen, in een tuin, op een terras of balkon, zonder gevaar voor vorst en bescherm tegen tocht. Meer water geven maar met voorzichtigheid, daar door teveel water de blaadjes geel worden.