Over onze amandelspijs
Onze amandelspijs wordt gemaakt in het hart van de Provence, in een banketbakkerij die al vier generaties lang bestaat. Dit familie-erfgoed staat garant voor traditie en kwaliteit.
Ontdek de handgeschilderde marsepeinen vruchten: appel, peer, citroen, sinaasappel, abrikoos.
Samenstelling & Energiewaarde:
Samenstelling: suiker, AMANDELEN, stabilisator: sorbitol, glucosestroop, invertsuikerstroop, aroma, conserveermiddelen, natuurlijke kleurstoffen.
Voedingswaarden:
Energie (kcal): 461 of 1937 kJ,
Vet (g): 16, waarvan verzadigd (g): 2,4
Koolhydraten (g): 69, waarvan suikers (g): 68
Eiwit (g): 7,6
Zout (g): 0,01
Bewaren Gesneden bloemen?
- Knip het binddraad om de bloemen door
- Maak de stelen schoon en verwijder alle bladeren die in contact zijn gekomen met het water
- Snijd de stelen af zodat het boeket past op de grootte van de vaas
- Vul de vaas met vers water
- Giet het voedingszakje in het vaaswater
- Ververs het water en snijd de stelen elke 2 dagen opnieuw af