Home > Bouquet 'Gémeaux'

Bouquet 'Gémeaux'

De bijgeleverde kaart is er enkel in Franstalige versie.

Voorgesteld product : 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 52,00

Productbeschrijving

Ontdek hier onze dierenriemboeketten!

Ontdek onze collectie boeketten geïnspireerd door de 12 tekens van de dierenriem in een samenwerking met astrologe Shana Lyès. We combineren haar kennis van de astrologie met de knowhow van onze bloemisten om zo elke maand een uniek boeket te creëren.

Deze maand ons boeket geïnspireerd op het teken Tweelingen.

Tweelingen is het 3e teken van de dierenriem. Zij blinken uit in communicatie en gezelligheid en passen zich aan elke situatie aan. Dit is het laatste astrologische teken van de lente en het wordt dan ook reeds lichtjes beïnvloed door de komst van de zomer.
Tweelingen blaken van levensvreugde, gemak in relaties en zijn spontaan. Ze blijven altijd een beetje kind, speels en plagerig, spraakzaam, het vrolijke middelpunt van een gezelschap. Maar ze laten zich soms ook makkelijk beïnvloeden door anderen en passen zich aan. Ze moeten er op letten om neutraal te blijven en vooral zichzelf te blijven.

Het is op deze basis dat de bloemisten van Aquarelle dit kleurrijke en zachte boeket hebben gecreëerd. De witte pioenroos, totembloem van dit teken en spil van het boeket, symboliseert de welsprekendheid en sentimentaliteit van Tweelingen, soms een beetje naïef, maar ook dankbaar en vol mededogen. Cremekleurige mini-anjers refereren naar de zonnige dagen die stilletjes aan op komst zijn. De lavendelkleurige lisianthus vertegenwoordigt de spiritualiteit van Tweelingen, terwijl de tweekleurige fresia voor innerlijke dualiteit staat. De zalmkleurige santini roept de openhartigheid van dit teken op. En de asparagus Greenbell maakt dit boeket compleet en geeft het een vleugje pit zoals Tweelingen dat ook vaak in een gezelschap doen! Een prachtig boeket vol vrolijkheid!

NB: Pioenrozen zijn kwetsbare bloemen. Voor een maximale levensduur bij de bestemmeling worden ze met gesloten knoppen verzonden.

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie