Home > Boeket 'Waterman'

Boeket 'Waterman'

Voorgesteld product : 35 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Dit product is niet meer leverbaar.

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 45,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Waterman’ geïnspireerd boeket.
Waterman is het elfde teken van de dierenriem, het is een luchtteken dat geregeerd wordt door Uranus, de planeet van onafhankelijkheid en creativiteit. Het is een teken waarvan de werking ‘vast’ wordt genoemd, omdat het midden in de winter wordt geboren, wanneer het vriest en de temperaturen negatief zijn. Dit beïnvloedt zijn temperament: Waterman is solidair, filantropisch, creatief en toekomstgericht. Hij ziet de sneeuw als een groot wit doek waarop hij de wereld van morgen in vele kleuren wil schilderen. Dit teken is een idealist in hart en nieren wiens genialiteit zich manifesteert door zijn vrijgevigheid en zijn verlangen om anderen te helpen. Aan de andere kant kan hij ook introvert zijn en soms eerder kil. Maar niet voor de mensen die zijn hart hebben weten te raken. Zijn kleuren zijn blauw, wit en zilver. De eerste staat voor vriendschap, de tweede voor puurheid en de laatste voor zijn blik naar de toekomst.

Het is op basis van deze kenmerken dat de bloemisten van Aquarelle deze ‘ijzige’ compositie hebben bedacht. Een boeket dat wacht op de terugkeer van de zon. Witte anjers, astrancia en lisianthus belichamen de puurheid van besneeuwde landschappen. De eucalyptus zal uw interieur zuiveren en eventuele slechte vibes verwijderen. De blauwe oxypetalum bloeit ondanks de vorst en herinnert ons eraan dat er binnenkort nieuwe dingen komen, dat we hoop en vreugde in ons hart moeten houden. Dit is een boeket dat perfect past bij het vastberaden temperament van de Waterman.

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie