Home > Boeket 'Kreeft'

Boeket 'Kreeft'

Voorgesteld product : 35 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 39,00

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!

Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astrologe Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen. Het is een combinatie van haar kennis van astrologie en de knowhow van onze bloemisten om elke maand unieke boeketten te creëren.

Ontdek deze maand ons boeket geïnspireerd door het teken Kreeft.

Kreeft is het 4e teken van de dierenriem, het belichaamt zonnige dagen. Dit teken staat voor vruchtbaarheid, overvloed en jeugdigheid, de energie ervan weerspiegelt nostalgie en gevoeligheid. Kreeft is een vertegenwoordiger van de zomerzonnewende en vakanties. Zijn jeugdige karakter wordt beïnvloed door de lange dagen en korte nachten van de zomer.
Kreeften zijn empathisch, gevoelig en gaan vaak af op hun intuïtie. Zij zijn een luisterend oor voor anderen en geven goede raad aan wie het horen wil. Hun natuurlijk goedheid inspireert de mensen om hen heen. Hun droom ? Omringd door een grote en gelukkige familie, mooie momenten en herinneringen delen. Soms vindt men hen te gevoelig, maar dat komt omdat ze alles intenser aanvoelen.Zorg er als Kreeft wel voor dat u steeds zegt wat u op het hart ligt en houdt het niet allemaal voor uzelf.

Het is op basis van deze gevoeligheid dat de bloemisten van Aquarelle een boeket hebben samengesteld met verschillende tinten blauw. De blauwe hortensia, de totembloem, belichaamt de golven van de zee en de overvloed van de zomer, de blauwe clematis vertegenwoordigt de diepe wateren en krachtige emoties van de menselijke ziel. Witte limonium en mini-anjers doen denken aan zeeschuim op rotsen en stranden. Ten slotte herinnert de bupleurum aan het begin van de zomer en nieuwe herinneringen die zullen ontstaan. Een schitterend boeket dat je uitnodigt om van de zomer te genieten.

Onderhoudsadvies

  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie