Home > 'Ram' boeket

'Ram' boeket

Voorgesteld product : 40 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 45,50

Productbeschrijving

Ontdek onze dierenriemboeketten!
Geïnspireerd door de tekens van de dierenriem en in samenwerking met astroloog Shana Lyes, vindt u onze collectie dierenriemboeketten door de maanden heen.
Het idee? Elke maand een emblematisch boeket aanbieden dat geassocieerd wordt met een van de 12 tekens van de dierenriem.
Het doel? Om het mogelijk te maken een uniek boeket aan te bieden, speciaal ontworpen voor elk teken.

Ontdek deze maand ons op het teken ‘Ram’ geïnspireerd boeket.


Ram is het eerste teken van het dierenriemwiel dat elke 21 maart van het jaar begint. Het is een teken van vuur, de manier van werken wordt ‘kardinaal’ genoemd omdat het lenteseizoen begint. Dit geeft aan dat hij of zij geboren is met een sterk karakter. Hij of zij staat erom bekend een vurig karakter te hebben! Gedurfd, energiek, zonnig... en zelfs impulsief, het is een teken dat je nooit verveelt! Haar totembloem is de tulp omdat die de moed en het enthousiasme van de Ram vertegenwoordigt. Bovendien is haar kleur rood, ze belichaamt haar passie en haar onfeilbare uithoudingsvermogen.

Het is vanuit deze kenmerken dat de bloemisten van Aquarelle zich hebben laten inspireren voor deze compositie in verschillende tinten rood en oranje. De tulp is de koningin van dit boeket en staat voor de terugkeer van de zon. De anigozanthos roept het beeld op van de hoorns van de Ram, terwijl de tweekleurige Gerbera refereert aan de zachte tinten van een zonsondergang. De rode rozen staan voor de passie van dit sterrenbeeld, terwijl de zalmkleurige statice eerder naar de gevoeligheid en de eeuwige jeugdigheid van geest refereert. Een erg kleurrijk boeket dat perfect past bij de vurige personaliteit van de Ram.

Onderhoudsadvies

Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.

Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Boeket 100% conform
Boeket 100% conform
Foto genomen op het moment van verzending en per e-mail verzonden
Optimale versheid
Optimale versheid
Vers geleverd in een waterbak
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24 uur in Belgie