Wie zijn wij?

Aquarelle, bloemist sinds 1987

In 1987 opende Aquarelle haar eerste winkel, rue du Commerce, in Parijs in het XVste arrondissement. In enkele jaren tijd werd een volledig netwerk van winkels opgericht.

Jaren hervaring op internet

In 1997 opent Aquarelle haar eerste site op het internet voor levering van boeketten over gans Frankrijk, en iets later volgden andere landen zoals België, Nederland en Duitsland. De kwaliteit van de boeketten en de naleving van de gevraagde leveringsdatum zorgden voor het grote succes van Aquarelle als leader op de Europese markt. Vandaag, na 17 jaar ervaring, stelt Aquarelle u hetvolgende voor op hun site Aquarelle.be, een uitzonderlijke service, zowel wat de kwaliteit van de bloemen betreft als de originaliteit van de boeketten, de flexibiliteit en snelheid van de leveringen alsook de brede service. Aquarelle laat u mee genieten in hun passie voor bloemen met een uitgebreid assortiment van boeketten, en dit met de kennis van zaken op artisanale wijze en met de moderne technologie van internet.

Aquarelle Gourmand

Vanaf 2005 heeft Aquarelle haar assortiment verder uitgebreid met diverse chocolade in combinatie met bloemen.

Onze bloemen

Uw boeket

OP onze catalogus online vindt u een breed gamma aan boeketten. Aquarelle heeft het volledige proces van bloem tot boeket en van boeket tot levering bij klant in eigen handen. Alle boeketten worden in onze eigen atelier samengesteld. Per email krijgt u een foto doorgestuurd van het bestelde boeket alvorens dit geleverd wordt.

Romantisch, geurende, exotisch ... onze collectie van boeketten evolueert naar gelang de periode, de bloemen van het seizoen en de inspiratie bij onze bloemisten. Eveneens zal u op onze site een « Marktboeket van de dag » terugvinden met lavendel, zonnebloemen, ranonkels, pioenen of hortensias, alsook samenstellingen van met één of meerdere variëteiten, met de hand geplukt, producten van onze eigen exploitaties of onze kleine partners producenten.

De versheid van de bloemen

Elke dag worden nieuwe bloemen aangekocht en tijdens de samenstelling van de boeketten zorgen onze bloemisten ervoor dat deze met de nodige zorg behandeld worden. Elk boeket wordt voor de levering geconditioneerd in een speciale transportvaas waardoor deze vers blijven tot bij de begunstigde.

Onze heerlijke chocolade

Onze chocolade

Op onze site vindt u onze chocolade terug welke vervaardigd wordt met « pur beurre de cacao ». De fabrikant gebruikt hier de originele recepten van de gekende chocolatier uit Parijs ‘SALAVIN’.

Conservation

Wij bieden u een garantie in snelheid en versheid bij de levering van onze chocolade. De chocolade wordt voor transport in een speciale doos verpakt. De beste bewaring vindt men in droge en koele ruimte. 

Een snelle en efficiënte levering

Al onze producten worden over gans België en Luxemburg geleverd.

Tarief voor levering afhankelijk van product

  • 9,90 € : boeket met bloemen, planten, chocolade en lekkernij

 

Een logistiek met bewezen kwaliteit

Geplaatst in een sterke doos, uw boeket met bloemen zal in de beste condities reizen tot bij de begunstigde.