Ons engagement


Naleving van de keuze van boeket

In tegenstelling tot de systemen met doorgave naar een locale bloemenwinkel, controleert Aquarelle.be het geheel van de vervaardiging van uw boeket en produceert nauwkeurig het boeket zoals u het wenst te schenken... Het geleverd boeket moet overeenstemmen met het type van boeket zoals het op de website wordt gepresenteerd..


Naleving van het "foto-bewijs"

Aquarelle.be biedt u als bewijs dat uw keuze van boeket werd gerespecteerd, een foto van het voor u samengesteld boeket.


Naleving van "prijs-volume"

Aquarelle.be stelt voor elk boeket een prijskeuze voor. Het geproduceerd boeket zal precies in volume aangepast worden aan uw selectie.


Naleving van de kwaliteit van de bloemen

Aquarelle.be verbindt zich ertoe om zijn bloemenboeketten samen te stellen uit een selectie bloemen die streng werd gecontroleerd op kwaliteit en frisheid..


Naleving van de levertermijn

De levering binnen de ½ dag of de dag nadien garandeert u een absolute frisheid van de bloemen. De betrouwbaarheid van onze leverdienst laat ons toe om ons in te zetten: elke leveringsvertraging van meer dan 4 uur geeft u recht op een terugbetaling of een nieuwe zending naar keuze van de klant.


Naleving van uw privé-leven

Alle informatie die tijdens een bestelling door u doorgegeven werd op onze site is beveiligd, en is enkel door ons operationeel personeel zichtbaar. Conform aan de wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de privé, en om deontologische redenen, hebt u het recht om deze persoonlijke gegevens op te vragen, te verbeteren of te wijzigen.

Voor toepassing van dit recht, schrijf ons:

Aquarelle-Boeckx NV
Meir, 22-24
2000 Antwerp
Send an email to our Customer Service

To find out more, click here.

 


Total security

aquarelle.be ensures totally secure and flexible online or telephone payment by credit card, thanks to its payment system, entrusted to a company specialising in secure online payment. Aquarelle.be guarantees the total confidentiality of your bank details, secured by SSL protocol, which automatically controls the validity of your access rights when you pay by credit card and encrypts all data exchanges. We never access or store any information concerning your credit card. To find out more, click here.


Customer Service

Our Customer Service is available Monday to Friday from 9am to 5pm
Closed on weekends and public holidays

By E-mail at Customer Service

All requests for information will be answered within 48 hours

You may also write to:

Aquarelle-Boeckx NV
Meir, 22-24
2000 Antwerp
België