Home > Perzike azalea

Perzike azalea

Voorgesteld product : 30 cm

Leveringsprijs: € 9,80

Dit product is niet meer leverbaar.

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 25,00

Productbeschrijving

Charmante seizoenplant!
Schenk deze week deze mooie perzik azalea, uitgekozen voor haar mooie fijne bloemen en goede levensbestendigheid. Een veelvoud aan sierlijke bloemen waar u lang van zal genieten gedurende meerdere weken. Deze wordt geleverd in een mooie zinken geverniste cache-pot.

25 € : Perzik kleurige azalea
Hoogte: 30 cm pot inbegrepen

Onderhoudsadvies

Deze door Aquarelle geselecteerd azalea voor binnen is afkomstig uit China.
Hij houdt van rijke zure grond, matig licht in de zomer en intens in de winter, en bijzonder aandachtig gieten. Deze plant produceert bijzonder talrijke zeer dunne wortels die de grond zeer snel uitdrogen, des te meer wanneer de plant bloeit.

Om optimaal te profiteren van de bloei van deze plant, volgt hier wat advies
  • Begieten: Ruim gieten tot het water uit de afvoergaten loopt. Niet vergeten om het water uit de schotel te verwijderen, om te voorkomen dat de wortels worden verstikt en vervolgens gaan rotten. Zelfs na een goede gietbeurt kan het zijn dat de grond na vier of vijf dagen al weer helemaal uitgedroogd is. U moet de staat van de grond dus minstens twee maal per week controleren.
  • Temperatuur: Hoewel de azalea voor binnen te kwetsbaar is voor de koude van buiten, mag hij niet bij een warmtebron geplaatst worden. Plaats hem op het koelste en lichtste plekje van de ruimte, bij een raam, maar indien mogelijk zonder direct zonlicht.
  • Buiten: Deze plant mag pas in mei naar buiten, in de halfschaduw en beschermd tegen de wind. Twee keer per maand mesten en oppassen dat hij niet uitdroogt.
  • De plant voor de vorst op een koele plek binnen zetten (6 à 12 °C) en matig begieten tot de bloemknoppen zichtbaar worden.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24u overal in België