Home > Rozen en Pure chocolade 70%

Rozen en Pure chocolade 70%

Pure chocolade 70%
Origine uit Madagascar, Java, Equator en Sao Tomé

Voorgesteld product : 440 g

Leveringsprijs: € 9,80

Ik voeg een geschenk toe:

Doe nog meer plezier met

Een pruimkleurige vaas van 14 cm
Een pruimkleurige vaas van 14 cm

Een pruimkleurige vaas van 14 cm

Een zakje met 150g chocolade eitjes
Een zakje met 150g chocolade eitjes

Een zakje met 150g chocolade eitjes

Een doosje met heerlijke rochers (160g)
Een doosje met heerlijke rochers (160g)

Een doosje met heerlijke rochers (160g)

Pure en melk Equator chocolade rochers (210g)
Pure en melk Equator chocolade rochers (210g)

Pure en melk Equator chocolade rochers (210g)

EEN GEURENDE KAARS JASMIJN NEROLI (70g)
EEN GEURENDE KAARS JASMIJN NEROLI (70g)

EEN GEURENDE KAARS JASMIJN NEROLI (70g)

Total : € 49,00

Productbeschrijving
70% pure chocolade van cacao boter met prestigieuze origine!
Pure en intense verleidingen wachten liefhebbers van pure donkere chocolade.
Voor dit heerlijke assortiment hebben wij enkel chocolade van uitzonderlijke kwaliteit geselecteerd met intense en unieke smaken: een donker Equatoriaans palet met fruitige nuances, een Madagaskar palet met authentieke en licht zurige smaken, een Java palet met fijn gerookte, kruidige smaken en een palet Sao Tomé met fruitige en kruidige smaken.
Een geschenk met prestige voor de fijnproever geleverd met 15 prachtige rozen!

37 € : 220 g pure chocolade (20 stuks) + een boeket met 15 gekleurde rozen
49 € : 440 g pure chocolade (40 stuks) + een boeket met 15 gekleurde rozen

Deze chocolade wordt vervaardigd in Frankrijk en bevat geen palmolie.
Samenstelling en bewaring
Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.

Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Onze chocolade bewaart het best in zijn originele verpakking op een droge en koele plaats bij kamertemperatuur.
Wij raden u aan om de chocolade te verbruiken binnen de maand na ontvangst.
Samenstelling: Suiker, nootjes, cacaoboter, amandelen, volle melkpoeder, cacao, lactose, cacaopoeder, emulgator émulsifiant (lecithine van soja gecertifieerd GGO), zout, aromaten.