Home > Orchidee Oncidium

Orchidee Oncidium

Voorgesteld product : 50 cm

Leveringsprijs: € 9,80

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 29,00

Productbeschrijving

Een stralende kleur!
Ontdek deze verrassende orchidee Oncidium 'Munsterland' waarvan de bloemen met opvallende vormen en textuur u zin geven om op reis te gaan …. Aquarelle bezorgt u een beetje magie en dromen! Sierlijk en fijn, zal deze orchidee uw naasten bekoren door haar originaliteit en exotische pracht. Deze wordt geleverd met een mooie cache-pot van rode keramiek.

Hoogte orchidee pot inbegrepen: 50 cm

Onderhoudsadvies

Deze prachtige orchidee van de varieteit ‘Oncidium Munsterland’ is makkelijk te verzorgen. Zij bloeit in elk seizoen. De bloemdragende steel groeit uit een schijnknol die dient als voedingsopslag en waterreservoir.

Om maximaal van uw orchidee te kunnen genieten, hier enkele verzorgingstips:
  • Buiten: oncidiums vrezen sterk licht: zij behoren tot de orchideeën met relatief fijne bladeren die bijgevolg snel de gevolgen van overvloedig zonlicht zullen dragen en rood zullen verbranden.
  • Temperatuur: tussen 16° en 25°C.
  • Gieten: 1x per week, aarzel niet hem onder te dompelen indien de plant stevig in de pot zit: 5 à 10 minuten voor een gewone begieting, 1 à 2 minuten voor een lichte begieting. In ieder geval de fijne wortels die buiten de pot groeien niet vergeten.
  • Mesten: een regelmatige bemesting met een lichte dosis kan het hele jaar door om de 2 gietbeurten. Tijdens de winter, als de oncidium geen bloemen heeft, kan u het gerust een keer overslaan.
  • Verpotten: om de 2 jaar, als er nieuwe scheuten verschijnen. Dit doet u bij voorkeur in de lente of bij het begin van de herfst.
  • buiten tijdens de zomer: deze orchidee voelt zich prima buiten tijdens de zomermaanden. U kan hem op een balkon, terras of in de tuin plaatsen maar wel op een schaduwrijke plaats en zorg voor voldoende water voor de wortels die buiten de pot groeien.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24u overal in België