About our almond pastes
In the heart of Provence, our almond pastes are made by a confectionery house run by 4 generations of the same family, passing on their tradition of exceptional quality.
We’re sure you’ll love our delicious hand-decorated almond pastes in the form of apples, pears, lemons, oranges and apricots
Composition: Sugar, Almonds, Humecta (E420), Glucose syrup, Invertase, Colouring (E104 E124 E129 E131 E153 E160B), Coating agents (E904), Milk proteins.
Hoe verzorgt u uw snijbloemen het best?
Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.
Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
- Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
- Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
- Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
- Vul de vaas met fris water
- Voeg het bijgeleverde zakje toe.
- Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.