Home > Calissons en rozen
Doos met Calisson en Mimi Eden rozen

Calissons en rozen

Een rozenboeket en vaas
+ 180 tot 755 g calissons

Voorgesteld product : 180 g

Leveringsprijs: € 9,80

Dit product is niet meer leverbaar.

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 35,00

Productbeschrijving

Ontdek deze heerlijke selectie uit de Provence!
Alle Provençaalse smaken vind je terug in deze doos. Geniet van een regenboog aan smaken met deze mini Calissons: gekonfijte meloen, amandelen, zeste van sinaasappel... Wij nodigen u uit om deze samen met uw vrienden te degusteren. Ontdek dit origineel geschenk dat u geleverd wordt samen met een boeket 'Mimi Eden' rozen (10 stelen met elk 4-6 rozenknoppen) en een glazen vaas in lila kleur (12 cm hoog)!

35€ : 180g (30 mini calissons) + 1 rozenboeket en vaas
45€ : 360g (60 mini calissons) + 1 rozenboeket en vaas
55€ : 500g (84 mini calissons) + 1 rozenboeket en vaas
65€ : 755g (126 mini calissons) + 1 rozenboeket en vaas

Samenstelling en bewaring

Over onze Calissons uit de Provence

Volgens de oude kunst van het banketbakken worden de calissons exclusief met natuurlijke producten vervaardigd. De grondstoffen worden nauwkeurig geselecteerd om hun natuurlijke en fruitige smaak te bewaren. De calisson bevat een combinatie van smaken afkomstig van gekonfijte sinaasappelschil en gekonfijte meloen met geblancheerde amandelen, gelegd op een koekje en overgoten met glazuur. Zo zullen de traditionele calissons uit Aix smelten in de mond en kan u van hun onvergelijkbare smaak genieten.
Samenstelling: amandelen, rietsuiker, poedersuiker, geconfijte meloen (meloen, suiker, glucosesiroop), gekonfijte sinaasappelschil (sinaasappelschil, suiker, glucosesiroop, citroenzuur), eiwit, glucosesiroop, ongezuurd brood, kleurstoffen (E104 E132 E110 E122), natuurlijke aroma’s (vanille, aardbei, citroen, sinaasappel, pistache).

Hoe verzorgt u uw snijbloemen het best?

Tijdens het transport zitten de verse bloemen in een vaas die niet kan omvallen, speciaal ontworpen voor Aquarelle. Op deze manier hebben de bloemen steeds water en drogen ze niet uit.

Graag geven wij u de volgende tips om zolang mogelijk te kunnen genieten van deze bloemen:
  • Verwijder het bindingstouw rond uw bloemen
  • Maak de bloemen schoon en verwijder de bladeren die in contact komen met het water.
  • Knip de stelen bij om het boeket aan te passen aan de hoogte van de vaas.
  • Vul de vaas met fris water
  • Voeg het bijgeleverde zakje toe.
  • Ververs het water om de 2 dagen en knip dan ook de stelen even bij.
Vervaardigd in Frankrijk
Vervaardigd in Frankrijk
Frans fabrikaat en traditioneel
150 jaar ervaring
150 jaar ervaring
Vervaardigd door een maître chocolatier
Ingredienten van hoge kwaliteit
Ingredienten van hoge kwaliteit
Pure cacao boter