Home > Orchidee Nelly Isler

Orchidee Nelly Isler

Hoogte: 45 cm

Voorgesteld product : 45 cm

Leveringsprijs: € 11,60

Ik voeg een geschenk toe:

Total : € 29,00

Productbeschrijving

Een geurende orchidee!
Ontdek deze week deze Odontoglossum Nelly Isler orchidee. Beter gekend onder de naam ‘Cambria’, is zij, met haar delicate geuren en makkelijke verzorging, één van de meest gevraagde orcideeën, na de phalaenopsis. U zal kunnen genieten van de mooie grote bloemen met ongelooflijke kleuren, die uw interieur een exotische toets zullen geven. Deze orchidee met twee hoofdtakken wordt in een mooie cache-pot geleverd. Om zonder wachten te schenken!

Hoogte van de orchidee pot inbegrepen: Ongeveer 45 cm

Onderhoudsadvies

Hoe verzorgt u een Cambria orchidee?

  • Plaats: voor een raam op minstens 1 meter afstand, opdat de orchidee maximaal zou kunnen profiteren van het licht, ook tijdens de winter. Tijdens de zomer te veel zonlicht vermijden omdat de zon het gebladerte kan doen verkleuren.
  • Temperatuur: tussen 15° en 20 °.
  • Begieten: overvloedig, kalkvrij water, ‘s morgens, één keer per week. De hoeveelheid water moet minstens gelijk zijn aan het volume van de pot. Laat het water daarna uitdruipen en laat geen water achter in de cache- pot.
  • Bemesting: Voeg telkens na 2x gieten een beetje meststof toe.
  • Verpotten: jaarlijks of om de 2 jaar, op het einde van de lente of bij het begin van de herfst. Kies voor een mengeling speciaal voor orchideeën, verwijder eventueel een tweetal van de oudste bolletjes en wortels die er aan vasthangen. Tijdens de 1e maand na het verpotten, houdt u de oppervlakte van de pot vochtig door dagelijks te verstuiven. Daarna kan u weer gieten en bemesten zoals hiervoor reeds aangegeven werd.
  • Buitenshuis: tijdens de zomermaanden kan u de orchidee op uw balkon, terras of in uw tuin zetten op een plaats met veel licht maar nooit in direct zonlicht. Vergeet haar echter niet terug binnen te plaatsen van zodra de temperatuur onder 10°C daalt.
Cache-pot inclusief
Cache-pot inclusief
Al onze planten zijn vergezeld van een cache-pot
Europese origine
Europese origine
Onze planten groeiden in Europa
Levering op vaste datum
Levering op vaste datum
24u overal in België