Onze exclusieve garantie :
Aquarelle stuurt u een foto van uw eigen boeket, genomen net voordat het werd verzonden.

De leveringskosten voor België & Luxemburg bedragen 9.8 €.

Multitudes van rozen


Vanaf 30 rozen voor 26,50 €

Collectie chocolade


Vanaf 27 €

Het Gevitamineerd boeket


Een vitamine boeket !
Aquarelle stelt u dit intens kleurig boeket voor, dat uw interieur zal opfrissen. Een geschenk vol zomerse kleuren. Ontdek deze kleurenexplosie van karmijnrood, oranje en geel. Een samenstelling met ‘Mila’ rozen, opvallende tweekleurige dianthus, prachtige hanenkammetjes, mooi ‘paprika’ duizendblad met als resultaat dit elegant boeket.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Gevitamineerd boeket Bestel nu

Een zomers boeket


Een feestelijk boeket!
Onze bloemisten konden er niet aan weerstaan om een boeket samen te stellen met deze felle zomerse kleuren. In het centrum van het boeket vinden we gele rozen, callassen en ‘Zembla Brasil’ chrysanten naast blauwgekleurde lisianthus en trachellium. De groene bladeren en pittige citroentjes maken het boeket helemaal af. Scoor met dit feestelijk en zeer toepasselijk boeket.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Een zomers boeket Bestel nu

Een verfrissend boeket


De frisheid van munt in uw boeket !
Een boeket met charme en zachtheid samengesteld : mooie ‘Avalanche’ rozen, charmante violet kleurige lysianthus, prachtige witte dianthus, delicate witte phlox bloemen en enkele mooie takjes munt. Met toevoeging van enkele takjes ‘Emeraude’ hypericum en ruscus wordt dit boeket met zijn fijne parfum een prachtig zomers geschenk.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Een verfrissend boeket Bestel nu

Provençaalse sfeer


Een tuin met duizend geuren.
Nieuw in onze catalogus ! Een prachtig geparfumeerd boeket samengesteld met een variatie van bloemen en geuren uit de tuin. Rozemarijn, tijm en laurier met hun gulle en provençaalse geuren vinden we terug in dit boeket met mooie ‘High Society’ rozen, sierlijke gele santinis, charmante rode hypericum en opvallende leucadendron. Een origineel resultaat van geuren en seizoensbloemen.

Vanaf 35 €
Voorgestelde boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Provençaalse sfeer Bestel nu

Het Lekkerbek Boeket


Een boeket vol vitamine voor de lekkerbek!
Deze week brengt Aquarelle kleur in het leven en stelt u dit boeket voor samengesteld uit prachtige ‘Amalia’ en 'Kalahari' rozen, hel oranje 'Beatrix' asclépias, fijne delicate lisianthus. Mooie roze veronica’s en enkele takjes groene hypericum vervolmaken dit boeket. En vergeten we niet het mandje met een heerlijke abrikoos en kersen dat in dit boeket verwerkt werd. Een ‘lekker’ boeket om snel aan iemand te schenken!

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Lekkerbek Boeket Bestel nu

Het Seizoensboeket


De charme van wit en parma !
Geniet van de zachte harmonie van kleuren en bloemen in dit boeket, dat een perfecte boodschapper van uw gevoelens zal zijn. Prachtige 'Avalanche' rozen, charmante 'Capitain Romance' callas, mooie tweekleurige dianthus, tedere astrantias en enkele takjes eucalyptus geven dit boeket zijn pracht en zijn charme.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Seizoensboeket Bestel nu

Het Geurende Boeket

Boeket met geurende bloemen

Een ongelooflijk parfum!
Dit prachtige boeket verenigt de volgende bloemen: Mooie 'Kiwi' rozen, delicate lisianthus ‘Gentianes des Prairies’, alstromerias, pois de Senteur en witte callas met parmekleurig hart. Het aroma geeft dit boeket zijn charme en de samenstelling geeft dit boeket een chic accent.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Geurende Boeket Bestel nu

Totaal Roos

Romantisch boeket met rozen

Eer romantisch boeket!

Onze bloemisten stellen u dit charmante boeket met rozen voor ... Een harmonieuze en elegante compositie met een tedere en intense kleurcombinatie met roze tinten. Een mooie mix van een verscheidenheid van romantische rozen.. Het perfecte geschenk.

Vanaf: 29 € - 30 stelen
Voorgestelde boeket: 30 stelen voor 29 €
Lever bloemen met Aquarelle.be Totaal Roos Bestel nu

Een boeket van lisianthuses

Lisianthus

SPECIALE AANBIEDING: 10 € korting !

Een zomerse ruiker !
Onze bloemisten werden geïnspireerd door deze zomerse bloem, de lysianthus, ook 'Prairie Gentiaan' genoemd. Ontdek dit prachtige boeket in een symfonie van purper met onze favoriete variëteiten: 'Misty blue' met pastel toon, 'Picotee' gevlamd wit tot violet en 'Picolo' intens blauw. Deze elegante bloemen werden geselecteerd voor hun lang behoud en hun weerstand tegen hoge temperaturen.

Vanaf 25 € voor 18 stelen.
Voorgestelde boeket: 39 € voor 27 stelen.
Hoogte: 45 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Een boeket van lisianthuses Bestel nu

Welriekende Lelies

Levering bloemen - witte lelies

SPECIALE AANBIEDING : 5 € korting !
Een eenvoudig en geraffineerd boeket wondermooie, gulle lelies met een buitengewoon parfum... Wij hebben deze variëteit van witte lelies gekozen voor hun schoonheid en hun unieke geur. Enkele bloemen volstaan om hun geur te verspreiden in uw interieur. Een boeket om iemand of gewoon uzelf te schenken !
Een kaars (70g) met de geur van vijgen wordt samen met uw boeket geleverd !

Vanaf 35 30 € voor 7 lelies (14 bloemen)
Voorgestelde boeket : 45 40 € voor 10 lelies (20 bloemen)
Hoogte : 55 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Welriekende Lelies Bestel nu

Oosterse pracht


Een reis naar het hart van Azië
Exclusief op onze website dit uiterst charmant en elegant boeket. Geïnspireerd door de oosterse pracht hebben we deze magnifieke kurkuma rozen, ook wel 'Thaise Tulpen' genoemd, samengebracht met mooi Luckys bamboe. Dit boeket zal uw huis met een vleugje Zen opfleuren.

Vanaf 25 €
Voorgesteld boeket : 29 €
Hoogte: 45 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Oosterse pracht Bestel nu

Wit en Groen

Levering bloemen - Wit en groen boeket

Een fris boeket in groen en wit
Puur wit, esthetisch, simpelweg chic en geraffineerd...dat is het witte boeket, prachtig en geschikt voor iedere gelegenheid. Onze bloembinders hebben een boeket samengesteld in een kleurenpalet van wit en zachtgroene tinten. Gulle ‘Avalanche’ en'Wimbledon’ rozen, ‘Supergreen’ dianthus, lisianthus, alstromerias en veronicas schenken dit boeket zijn elegantie en zijn exclusiviteit.

Vanaf 35 €
Voorgesteld boeket : 40 €
Diameter : 30 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Wit en Groen Bestel nu

Rozen en Rochers

Rozen en chocolade

Schenk bloemen, een gekleurde vaas en chocolade voor slechts 29 € !
U zal van dit unieke trio kunnen genieten. Wij stellen u een compositie voor van prachtige, fijne 'Mimi Eden' rozen, samengebracht in een mooie vaas en, een specialiteit van Aquarelle, onze heerlijke praliné fondant rochers in een doosje van 160g. Een geraffineerd en lekker geschenk, ideaal voor iedereen !

Prijs : 29 €
Roses 'Mimi Eden' + 1 gekleurde vaas + 160 g rochers
Lever bloemen met Aquarelle.be Rozen en Rochers Bestel nu

Passionele Rozen


Een verbluffend boeket!
Een prachtig, harmonieus samengesteld, rozenboeket. Deze sierlijke rozen hebben een goede regelmaat. De creme- en rode kleur passen zeer goed bij elkaar. U zal ongetwijfeld lang van deze 'Arlekijn' rozen met rode verlichtende kleur kunnen genieten. Ontdek nog snel dit geraffineerd en chic boeket!

Vanaf 26,50 € voor 25 rozen
Voorgesteld boeket : 29,50 € voor 30 rozen
Lever bloemen met Aquarelle.be Passionele Rozen Bestel nu

Discovery box

Drie geurende kaarsen en een rozenboeket

Een boeiend trio: Pioenen, Rozentuin en Jasmijn
We stellen u een boeket 'Mimi Eden' rozen voor met een kleurrijke vaas en een trio van zacht geurende kaarsen. Deel deze onvergetelijke selectie van bloemengeuren, speciaal ontwikkeld voor Aquarelle door onze parfumeur uit Grasse. Een combinatie van de schoonheid van bloemen en onvergetelijke bloemenaroma’s.

Uitzonderlijke prijs: 39 €
3 kaarsen van 70g
Voor 45 tot 50 uur brandduur
Lever bloemen met Aquarelle.be Discovery box Bestel nu

Een Innemend duo

Geparfumeerde kaarsen en rozenboeket

Een innemend duet: Rozen en geurkaarsen
Ontdek de onvergetelijke geuren van deze door onze parfumeur uit Grasse speciaal voor Aquarelle gemaakte selectie van geurkaarsen. Vergezeld van een charmant 'Mimi Eden' rozenboeket en een kleurrijke vaas, kan u deze buitengewone geuren van 'Rose Garden' en 'Jasmijn Neroli' delen en wordt dit een onvergetelijk geschenk!

UItzonderlijke prijs: 39 €
Een rozenboeket + 2 kaarsen van 190g en 70g
Voor 55 tot 60 uur brandduur
Lever bloemen met Aquarelle.be Een Innemend duo Bestel nu

Exceptioneel Boeket

Paars en roze exceptioneel boeket

Weelderig mooi ...
In dit pralende boeket samengesteld door onze bloemisten werden prachtige orchideeën Vanda ‘Black Magic’ en ‘Pink Magic’ gebruikt samen met geparfumeerde ‘Deep Water’ rozen. Daarbij werden er ook nog enkele anthuriums uit het Zuid-Amerikaanse tropisch woud, groene hypericum en ruscus bladeren toegevoegd. Dit alles werd uiteindelijk verfijnd met frisse ‘Zembra Lime’ chrysanten. Een exceptioneel boeket voor een onvergetelijk geschenk!

Voorgesteld boeket : 75 €
Hoogte : 50 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Exceptioneel Boeket Bestel nu

Het Majestueuze Witte Boeket

Majestueus boeket met witte bloemen

Chic en luxueus!
Puur wit, esthetisch, simpelweg chic en geraffineerd...dat is ons nieuwe witte boeket, prachtig en geschikt voor iedere gelegenheid. Onze bloembinders hebben een boeket samengesteld in een kleurenpalet van wit en zachtgroene tinten. Gulle witte 'avalanche' rozen, prachtige lelies, delicate lysianthus samen met eupatorium takken, een beetje alchemille en enkele takken groene hypericum werden in het boeket gebonden en schenken dit volledig witte boeket zijn elegantie en zijn exclusiviteit.

Vanaf 55 €
Voorgesteld boeket : 65 €
Hoogte : 50 cm tot 55 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Majestueuze Witte Boeket Bestel nu

Dromen met Orchideeën

Paars boeket met orchidee knoppen

De schoonheid van de 'Vanda' orchidee in een boeket!
Aquarelle is altijd een grote fan geweest van de orchidee. We hebben deze bloem dan ook extra in de kijker willen plaatsen met dit boeket. Deze mooie seizoenscompositie combineert de intense violetkleur van de ‘Vanda’ orchideeën ', de lisianthus en de statice met het zachte groen van de 'Green Trick' dianthus en 'Emerald' hipericum. Een geraffineerde realisatie!

Vanaf 50 €
Voorgesteld boeket : 60 €
Diameter : 35 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Dromen met Orchideeën Bestel nu

Verrukkelijke 'Mimi Eden'


Tot wel 120 rozenknoppen in een charmant rozenboeket!
Wij stellen u vandaag deze uitzonderlijke bloemen voor. Deze ‘Mimi Eden’ rozen en 'Dinara' rozen hebben al vanaf hun bloei een stralende en rijke aanblik. Dit romantische boeket met ongewone roze tedere kleur en met zacht gestructureerde bloembladen bewaart uitzonderlijk lang.

Vanaf 29 € (80 rozenknoppen)
Voorgestelde boeket: 40 € (120 rozenknoppen)
Lever bloemen met Aquarelle.be Verrukkelijke 'Mimi Eden' Bestel nu

Orchideeën Tuin

Potjes met Orchideeën

Een exotische tuin ...
Wij hebben deze mooie geverfde tuin pot voorzien van 3 charmante ‘Kolibri’ phalaenopsis, waarvan de steel voorzien is van bloemetjes en meerdere knopen. Ontdek deze mooie variëteit met een exceptionele bestendigheid welke uw interieur zal opfleuren. Een chic geschenk om niet bij te twijfelen! De kleur van deze orchideeën kan variëren afhankelijk van de productie. Een kleur van fuchsia tot violet.

Vanaf 49 €
Een gekleurde glazen tuinpot: 28,5 cm x 11 cm en 3 potjes bloemen voor 49 €
Hoogte pot inbegrepen: 35 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Orchideeën Tuin Bestel nu

Bougainvillea

Levering bloemen - Bougainvillia

Zomerse bloei !
Deze kleine en sterke bougainvillea draagt erg veel bloem. Zijn lange soepele takken zijn versierd met een veelheid aan violette en fuchsia bloemen en zijn bloeitijd is erg lang. Deze kleine struik heeft veel water en zonlicht nodig en zal zich het prettigst voelen op uw terras, in uw tuin, of achter een zonnige venster. Hij zal alvast een vakantiesfeer brengen in uw huis...

Prijs: 29 €
Hoogte : 35 cm
Lever bloemen met Aquarelle.be Bougainvillea Bestel nu

Vlinder Orchidee

Roze orchidee met geurende kaars

SPECIALE AANBIEDING : 5 € korting !
Teder roze orchidee
Wij stellen wij u deze rooskleurige phalaenopsis orchidee voor. Deze orchidee heeft een mooie textuur van fijne en subtiele kleuren. Sierlijk en delicaat, heeft deze orchidee twee tot drie lange stelen met meerdere bloemen en knoppen. Deze wordt u samen met een keramische pot + kaars geparfumeerd met vijgen geleverd.

Uitzonderlijke prijs : 35 30 €
1 orchidee + 1 pot + 1 geparfumeerde kaars
Hoogte : 50 cm pot inbegrepen
Lever bloemen met Aquarelle.be Vlinder Orchidee Bestel nu

De Olijfboom

Olijfboom in pot

Olijfboom: Een symbool om te schenken !
Al sinds de Oudheid staat de olijfboom symbool voor vrede en sereniteit. Vandaag stellen wij u deze olijfboom voor die zich reeds, na een groei van 4/5 jaar, als plant gevormd heeft. Hij zal zich opperbest voelen in de volle zon van uw tuin of terras. U zal er dan lang van kunnen genieten. Met dit geschenk brengt u ongetwijfeld een zuiderse sfeer in huis !

Uitzonderlijke prijs: 35 €
Hoogte : 35 cm pot inbegrepen
Lever bloemen met Aquarelle.be De Olijfboom Bestel nu

Het Snoepboeket

Snoepboeket

NIEUW: heerlijke chocolade in ons kinderboeket!
Aan alle lekkerbekken... Dit volkomen nieuw boeket van zoete en gevarieerde lekkernijen, samengesteld uit lekstokken, chocolade, zure en knapperige snoepjes wordt zeker uw lievelingsboeket ... Een tedere en gulle knipoog naar de snoepjes van onze kinderjaren, en zal groot en klein gelukkig maken... om met gulzigheid en puur snoepplezier van te genieten.
Beschikbaar in 3 maten; 10 mandjes voor 33 €, 13 mandjes voor 39 € of 16 mandjes voor 45 €.

Vanaf 33 €
Voorgestelde boeket : 39 € voor 13 mandjes
Lever bloemen met Aquarelle.be Het Snoepboeket Bestel nu

Calamondin

Sinaasappelboom Calamondin

Een sinaasappelboompje!
Aquarelle stelt u de calamondin voor. Dit prachtige sinaasappelboompje bloeit bijna het hele jaar met zijn kleine sinaasappeltjes ter grootte van een mandarijn en zijn geurende witte bloemen. De calamondin komt het best tot zijn recht op een beschut terras of een gematigd warme kamer en heeft nood aan veel licht. Begiet hem regelmatig, maar niet overdreven.

Prijs 35 €
Hoogte : 35 cm zinken pot inbegrepen.
Lever bloemen met Aquarelle.be Calamondin Bestel nu